Sommersjov

Gratis sommersjov i Tarm

Drageværkstedet 

Hvem siger at man ikke kan flyve – man kan i hvert fald flyve med sin helt egen drage!

På drageværkstedet får du hjælp til at male din helt egen drage, og du bestemmer selv, hvordan den skal se ud. Skal den ligne en rigtig drage, en flyvemaskine, en sommerfugl eller bare dekoreres med en masse flotte farver?

Dragen er 90 x 46 c , så der er masser af plads til at lade fantasien få frit løb. Vi dekorerer dragerne med tekstil-tuscher, så de bliver rigtig flotte, og dragerne er lavet af nylon, så de kan helt sikkert flyve.

Mens du dekorerer din drage, snakker vi alle sammen lidt om drager og om at flyve med dem; Hvordan gør man, hvem fandt på at flyve med drager, hvornår er det bedst at flyve med drager, hvor skal de flyve hen og meget mere.

Cirkus Skattejagt

Jonglørnumre, akrobatik, linedans, klovnerier, hemmelige trylletricks og meget mere

Cirkusartisterne Rebekka Bjerre og Mikkel Rugholm har opbygget et helt nyt koncept specielt egnet til biblioteker, skoler og institutioner, Cirkus Skattejagt.

Danmarks disco darling Rebekka Bjerre, der har vundet DM i diversedansearter, og tryllekunstner & entertainer Mikkel Rugholm, som er vinder af talentkonkurrencen “MAGIC KID” i Cirkusland, træder sammen i manegen og indleder med en 20 minutters cirkusforestilling, hvorefter alle børn inviteres til at deltage i en sjov cirkus workshop fuld af jonglørnumre,akrobatik, linedans, klovnerier og hemmelige trylletricks.

Rebekka og Mikkel medbringer alle de sjove og farverige cirkusrekvisitter, som de sammen med børnene på 1 time forvandler til en festlig og sjov cirkusforestilling i jagten mod den ypperste cirkusskat: Et stående bifald!

Børnene bliver involveret på en lærerig og pædagogisk måde, og når forestillingen er slut, går alle børn hjem med en glad, lille cirkusartist i maven.

UGE 32 Danse workshop kl. 11-12  og Ballon Workshop kl. 12-14

Rebekka Bjerre

Lær at danse – for børn i alle aldre

Hele Danmarks dansedarling Rebekka Bjerre, der har vundet hele 14 DM-guldtitler i diverse dansearter, rykker ud med et topgearet danseshow, hvor den ikke får for lidt! Og alle børnene lærer at danse med til fed musik!

Rebekka har danset, siden hun var 7 år, og har medvirket i en lang række film, liveshows, tv-shows og musikvideoer. Nu har du chancen for at opleve et gennemarbejdet og flot danseshow med Danmarksmesteren i både hiphop, disco og showdance. Rebekka skyder festen i gang med en mini-danseopvisning, hvorefter alle børn og unge inviteres med til at lære nye seje moves og danse til de største hits! Rebekka sammensætter og tilpasser dansekoreografien, så det passer til aldersgruppen.

Efter en sjov og lærerig dansetime er det tid til at vise, hvad alle har lært, og et fælles afslutningsshow for forældre og publikum sætter prikken over i’et.

Ballon Workshop med Mikkel Rugholm

Lær at Lave Ballondyr – Hvordan forvandler du verdens bedste balloner til farvestrålende og fantastiske dyr.

Trolle og Tormod

Børne hip hop man kan lære noget af

Når Trolle og Tormod spiller børnesange, er det noget af det bedste børn kan lytte til. Hvorfor? Fordi de lærer noget. Der er fræk rap, gyngende reggae og lækker pop om bogstavernes lyde og sjov matematik. Der er sange, der sætter gang i kroppen og opfordrer til nye måder at bevæge sig på, og der er drilske løgnesange om børn med ben af løg fremført på en ny og anderledes måde.

Trolle og Tormod har lavet 9 sange man kan lære noget af, og 1 sang om en makrel. Den er produceret, indspillet og mixet af Dj Pharfar, kendt fra Bikstok Røgsystem. Musikken spænder bredt, men er først og fremmest inspireret af reggae og hiphop, og vi har ladet os fortælle, at albummet nærmest er blevet kult på diverse børneinstitutioner og børneværelser, hvor sange som ‘Rejs dig nu op’ og ‘Søren Jensen’ fyres af for fuld skrue.

Læs mere på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/tarmhandelsforening/